Kasha to zapraszam Cię do mnie na murzyna z keksówkimogę i ja się wprosić na murzyna 8) 8) 8)![]()
![]()
![]()
![]()
Kasha to zapraszam Cię do mnie na murzyna z keksówkimogę i ja się wprosić na murzyna 8) 8) 8)![]()
![]()
![]()
![]()
yoanka @ 9 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=375597Dzisiaj upiekłam i pachnie cudownie, ale jedno mnie niepokoi. Otóż ta polewa mi się rozwarstwiła i po posmarowaniu nią ciasta była jakby taka "spocona" - na wierzchu pojawiły się kropelki wody. Czy to normalne, czy coś źle zrobiłam?Znam to, bo ciasto robi sie jak spod do Izaury, ktora czesto robi moja mama, ale jej zawsze wychodzi, a mnie czasem sie jakby wazyla ta polewa, ktora robilam nie tylko do murzynka. Sama nie wiem czemu tak sie dzieja, moze za gwaltownie gotowana, albo za dlugo?? Wczoraj upieklam i pierwszy raz nic sie zlego nie dzialo.
Dzis reszte ciasta przelozylam powidlami samorobiacymi sie wg przepisu Peni i bylo jeszcze lepsze, polecam.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.