qd
Well-known member
- Sie 28, 2005
- 8,528
- 2,134
- 113
Podziwiam niezmiennie arcydzieła na jeden kęs jakie wychodzą spod ręki Joanny. I już nie wiem, czy należy konsumować te śliczności czy też je w folię i tylko do oglądania i adorowania.
Podziwiam niezmiennie arcydzieła na jeden kęs jakie wychodzą spod ręki Joanny. I już nie wiem, czy należy konsumować te śliczności czy też je w folię i tylko do oglądania i adorowania.
Joanno ciasto z balkonu (bo tam trzymałam) zabrałam do domu o 8 rano a piekłam dopiero o 17 . Myślę że do tego czasu się ogrzało.Dziś odpiekałam swoje ciasto i przyszło mi do głowy, że Twoje mogło być po prostu za zimne.Trzeba jakiś czas odczekać od przyniesienia z chłodu do wałkowania, żeby się uelastyczniło. Za zimne będzie się rwać.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.