Joanna @ 12 Dec 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1618609Tegoroczne lukrowanie już za mną. Dziś na tapecie były pierniki Janki. Zastanawiałam się, czy pokazać, bo nudne - takie same, jak zwykle, ale wstawiam dla porządku:
Dziś miałam już dobry lukier i bardzo przyjemnie mi się malowało.WOOOOOOOOW!
gosia @ 17 Dec 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1618862Jakiej mąki używacie? ..Ja za każdym razem używam mieszanki mąk pełnoziarnistych drobno mielonych, orkiszowej i żytniej (kiedyś jeszcze dodatkowo pszennej).
Żytnią dodaję do niemal wszystkich pierników, bardzo do nich pasuje.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia