Kiiri @ 1 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=782753bo jakos ta pokrywka sliska bylaJa zsuwam na pokrywkę stroną usmażoną w dół (czyli tak jak się smażył), potem przykrywam patelnią i odwracam. Nie ma prawa się z nim dziać nic złego.
Kiiri @ 1 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=782844Ja wiem ze nie ma, tylko ja nieco niezgrabna jestem jezeli chodzi o takie "akrobacje"
ja też, ja też,![]()
nawet ciasta nie kroję i nie nakładam, zawsze mi ciapnie na bok i się rozwali,
a taki placek to by na buty zleciał najpewniej![]()
Kiiri @ 1 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=782844Ja wiem ze nie ma, tylko ja nieco niezgrabna jestem jezeli chodzi o takie "akrobacje"
Dlatego mam patelnię do placków która jest obustronna. Wlewa się ciasto, smaży z jednej strony, a potem obraca patelnię![]()
hazo @ 1 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=782778Ja zsuwam na pokrywkę stroną usmażoną w dół (czyli tak jak się smażył), potem przykrywam patelnią i odwracam. Nie ma prawa się z nim dziać nic złego.A ja patelnię z plackiem, przykrywam drugą patelnią ( o zbliżonej średnicy) tak jak przykrywa się garnek pokrywką i odwracam. W drugiej patelni ląduje placek i bez problemów dosmażam,. Zamiast pokrywki mam do mycia patelnię.
Graz @ 3 Dec 2008 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.