Karina Cashel
Member
- Cze 6, 2009
- 932
- 3
- 18
tatter @ 10 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=954283Karina, cuda! I ku mej uciesze przepis ewoluujeJesli chcesz, mozesz wpisac dokladniejsza recepture, jestem pewna ze wiele osob skorzysta.
To prawda piekne chlebki.
Ja na pewno skorzystam.
Jeden z moich tez z zaparzana maka.
Pokaż załącznik 50624
tatter @ 15 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=988289Piekny!no , naprawdę wyjątkowo urodziwy jest
Karina Cashel @ 16 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=988855Upieczony i gada do mnie(mowie o nim, ze gada - kiedy tak cudownie strzela i peka mu skorka, uwielbiam ten dzwiek!!!)
Ale smakowite i sliczne zapasy! Na jak dlugo wam starcza? u mnie by taki jeden bochenek na jeden posilek wciagneli![]()
Szkoda ze zapachu obraz nie przenosi, ale moge sobie wyobrazic, przeciez moj tez pachnie![]()
qd
Srednio 3 chlebki starczaja nam na 3 dni, to zapasy tylko dla nas dwojga, a tak dokladniej to tylko dla mojego mezusia, bo ja najczesciej jem razowca- tatterowca (jutro go pieke, bo mi tylko pietka zostala).
Mezus juz sobie zazyczyl kanapki z szynka i chrzanem, lece do kuchni!
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.