- Wrz 19, 2004
- 29,771
- 3,883
- 113
"Stada zachwyconych konsumentów" mówisz? To jest coś!
Czy golonka by się nadawała? Pewnie tak, skoro można z kaczki, owoców morza itp. Lubię golonkę, ale mnie przeszkadzałaby skórka, która się nie rozpłynie. Zmiksować?
Po zastanowieniu myślę, że ja bym nie robiła. Golonka ma kość i skórę, wymaga do gotowania więcej wilgoci. Zachodu z tym dużo, a efekt niepewny.
Oczywiście to ja, może Ty znajdziesz dobry sposób na nią?
Czy golonka by się nadawała? Pewnie tak, skoro można z kaczki, owoców morza itp. Lubię golonkę, ale mnie przeszkadzałaby skórka, która się nie rozpłynie. Zmiksować?
Po zastanowieniu myślę, że ja bym nie robiła. Golonka ma kość i skórę, wymaga do gotowania więcej wilgoci. Zachodu z tym dużo, a efekt niepewny.
Oczywiście to ja, może Ty znajdziesz dobry sposób na nią?
Ostatnią edycję dokonał moderator: