- Wrz 19, 2004
- 30,780
- 4,838
- 113
"Stada zachwyconych konsumentów" mówisz? To jest coś!
Czy golonka by się nadawała? Pewnie tak, skoro można z kaczki, owoców morza itp. Lubię golonkę, ale mnie przeszkadzałaby skórka, która się nie rozpłynie. Zmiksować?
Po zastanowieniu myślę, że ja bym nie robiła. Golonka ma kość i skórę, wymaga do gotowania więcej wilgoci. Zachodu z tym dużo, a efekt niepewny.
Oczywiście to ja, może Ty znajdziesz dobry sposób na nią?

Czy golonka by się nadawała? Pewnie tak, skoro można z kaczki, owoców morza itp. Lubię golonkę, ale mnie przeszkadzałaby skórka, która się nie rozpłynie. Zmiksować?
Po zastanowieniu myślę, że ja bym nie robiła. Golonka ma kość i skórę, wymaga do gotowania więcej wilgoci. Zachodu z tym dużo, a efekt niepewny.
Oczywiście to ja, może Ty znajdziesz dobry sposób na nią?

Ostatnią edycję dokonał moderator: