- Wrz 19, 2004
- 32,248
- 5,963
- 113
"Stada zachwyconych konsumentów" mówisz? To jest coś!  
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		 
	
 
Czy golonka by się nadawała? Pewnie tak, skoro można z kaczki, owoców morza itp. Lubię golonkę, ale mnie przeszkadzałaby skórka, która się nie rozpłynie. Zmiksować?
Po zastanowieniu myślę, że ja bym nie robiła. Golonka ma kość i skórę, wymaga do gotowania więcej wilgoci. Zachodu z tym dużo, a efekt niepewny.
Oczywiście to ja, może Ty znajdziesz dobry sposób na nią?
		 
	
	
		
			
		
		
	
			
			 
	Czy golonka by się nadawała? Pewnie tak, skoro można z kaczki, owoców morza itp. Lubię golonkę, ale mnie przeszkadzałaby skórka, która się nie rozpłynie. Zmiksować?
Po zastanowieniu myślę, że ja bym nie robiła. Golonka ma kość i skórę, wymaga do gotowania więcej wilgoci. Zachodu z tym dużo, a efekt niepewny.
Oczywiście to ja, może Ty znajdziesz dobry sposób na nią?
 
	
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								 
				
		 
 
		 
 
		 
	 
	 
	 
 
		 
	 
	 
	 
 
		 
 
		 
 
		 
	 
	 
	 
	 
	 
 
		 
 
		