joannas @ 19 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=542641Ilono, robiłaś już w jakiejś wersji?
Evalill robiła z groszkim i marchewką i wyszło, więc fasolka z pewnością się nada. Posiekaj drobniej.Nie robilam w zadnej, bo nie mam kiedy![]()
W niedziele prawdopodobnie bede miala czas poiedziec w domu to sobie chcialam zrobic.
A z fasolka, bo akurat bede miala od rodzicow![]()
bahomet @ 6 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=577957Bea bardzo sie ciesze, ze tak smakuje(kiedy ty tyle postow nabilas???
)
w wakacje![]()
dwa tygodnie w domu, z cinem![]()
jako ze ciagle cos pisalam na kompie to i na cina sobie zerkalam![]()
teraz za to z ledwoscia mam czas sledzic na biezaco co piszecie...![]()
ps. sernik bedzie powtorzony juz w niedziele, jest za dobry by go nie zrobic!!!!
raz jeszcze dzieki!!!![]()
Ines @ 13 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=602102Czy ktos robil z dynia zamiast cukinii? Lubie cukinie, ale tesciowa ma w ogrodku ogroooomne dynie i warto by bylo wykorzystac. Podejrzewam, ze bedzie pasowalo...Dynia fajnie sie kombinuje z porem.ja robilam sam ser, dynia i pol cebuli i powiem szczerze, ze smakowo mi nie podeszlo. trzeba dodac jeszcze jakies warzywo, o bardzo wyrazistym smaku (por swietny moim zdaniem, ale dosyc duzo) bo dynia w sumie mdla i ser mdly i nie wyszlo to za przekonujaco. Ale mialo cudowny kolor.
jednak z dyni wole przygotowac flan, ktory jak salatka towarzyszy czemus ...
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.