- Lis 28, 2005
- 33,926
- 6,344
- 113
ja mam jeszcze pytanie odnośnie tych kwiatów z masy mleczno-cukrowej. Czy one są jadalne, czy służą jedynie do dekoracji?Są jadalne, ale słodkie. Jak ktoś lubi smak mleka w proszku, to się będzie zachwycał.![]()
ja mam jeszcze pytanie odnośnie tych kwiatów z masy mleczno-cukrowej. Czy one są jadalne, czy służą jedynie do dekoracji?Są jadalne, ale słodkie. Jak ktoś lubi smak mleka w proszku, to się będzie zachwycał.![]()
Hiena @ 5 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=356717Ej, no, nie bądź taka skromna.
Ślicznie Ci wyszedł.Nic dodać, nic ująć...
Pod wrażeniem jestem...
linette @ 5 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=356689Ja także upiekłam ten sernik - goście byli zachwyceni![]()
Joanno bardzo spodobał mi się sposób w jaki udekorowałaś swój torcik - był moją inspiracją![]()
![]()
Moja dekoracja nie jest tak piękna jak Twoja, ale co mi tam i tak wstawiam zdjęcie![]()
Pokaż załącznik 224śliczny!to kakao (?) na boczkach pięknie wyglada![]()
![]()
sylwia18 @ 5 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=356843śliczny!to kakao (?) na boczkach pięknie wyglada![]()
Boki posypałam kawą rozpuszczalną. Bardzo mi miło, ze sernik się podba![]()
Janko Twój serniczek wygląda bardzo apetycznie![]()
No właśnie męczy mnie ta sprawa gazet...bo z tego co piszesz, to Twój sprawdzony sposób.
chętnie bym go wprowadziła do mojej kuchni.
Pojawia się jednak pytanie związane z moim piekarnikiem-jest gazowy.Czy w takich również można stosować metodę gazetową? Dodam ze mój to prawdziwy staruszek,ma ponad 30 lat,choć w sumie nie narzekam![]()
Joanna @ 5 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=389010Życzę powodzenia i smacznego!
dziękkuję Joanno za szybką odpowiedź![]()
ojj będzie mi potrzebne![]()
przy wczorajszym pieczeniu innego sernika (tzw rosyjskiego) wyrósł dorodny, a potem tradycyjnie opadł..tworząc krater wulkanu![]()
przy kawowym bardzo mi zależy żęby wyszedł,bo to na 80 urodziny mojej ukochanej Babci![]()
index.php?act=findpost&pid=389049Ja mam tez gazowy piekarnik i piekłam ten serniczek metoda gazetową i był super
uff bo już się bałam,że tylko ja mam gazowy
i miałam obawy co do ewentualnego małego pożaru![]()
![]()
dziś wieczorem będę walczyć![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.