tajga @ 17 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=506480na podpieczony spód rozsmarowałam dżem pożeczkowy,na to krem itd...Zrobiłam podobnie, tylko dżem dałam truskawkowy.
Ciasto pychotkotylko beza trochę mi nie wyszła. Ale i tak smakuje![]()
![]()
kasiacio @ 29 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=571463jestem tu nowa a juz sie w tych Waszych pysznościach zakochałam!!!i moja rodzinka też...dziś zrobilam te tarta.była(podkreślam był gdyż z piekarnika wyjelam ja o godzinie 17) pyyyyychaa ja jestem z siebie dumna![]()
Witaj Kasiu. Zajrzyj do MiszMasza, tam jest specjalny watek powitalny dla nowych forumowiczow![]()
Ciesze sie, ze tarta smakowala.![]()
ewelinka111 @ 17 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=604107witam serdecznie ! dziewczyny ciasto i masa upiekły sie wspaniale , ale nie wiem dla czego dekoracja z masy białkowej ( niestety wyglądają jak placek lekko ciagnący !!!! zmniejszyłam temp , wyłaczyłam termoobieg - co robie zle !! ja rowniez chce delektowac sie tą roskoszna kraina gor i pagorkow !!!! pozdrawiam serdecznie !!!!
Witaj Ewelinko.
Ciesze sie, ze ogolnie wyszlo dobrze i smakowaly (?). Co do bialka, to podejrzewam, ze jednak to kwestia ubijania.![]()
ewelinka111 @ 21 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=606626ciasto wspaniałe , nawet jak jest morze martwe !!! pozdrawiam !
Wydaje mi się, że to komplement pod adresem tarty waniliowej.![]()
Ja bym go odczytała w ten sposób - mimo, że beza wieńcząca tę tartę nie jest górzysta ( tylko płaska jak morze), to całość smakuje wyśmienicie.![]()
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2...mp;#entry606934
Siostra_Ducket @ 1 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=613948chciałam wziąć całą jutro do pracy, ale zjadłam już 1/4
Mysle, ze i tak mocno sie musialas powstrzymywac, bo widzac takie 'soczyste' zdjecie, tez bym chetnie palaszowala![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.