skanna
Well-known member
- Mar 21, 2006
- 4,964
- 326
- 83
Ależ Doroto, przeczytałam jeszcze drugi wątek, o tej samej masie, gdzie było jak byk napisane, że można
Masa w woreczku owszem stwardniała, ale po ogrzaniu dała się znów rozwałkować bez najmniejszego problemu. Bardziej mnie interesowało, jak masa zachowa się po całej nocy na torcie, czy nie zmięknie, nie poplami się itd. Ale jest ślicznie. Nie licząc oczywiście faktu, że zrobiłam za mało i dekoracja jako taka w wyglądzie jest absolutnie do luftu, bo nawet całego tortu nie pokryła. Ale jest ślicznie, bielutko i sądzę, że mogę zaryzykować.
Tylko za słodko, strasznie słodko. Zastanawiam się, czy wyjdzie, kiedy dodam do niej soku cytrynowego. Chyba dziś będzie kolejny eksperyment.

Tylko za słodko, strasznie słodko. Zastanawiam się, czy wyjdzie, kiedy dodam do niej soku cytrynowego. Chyba dziś będzie kolejny eksperyment.