Izolda
Member
- Lut 28, 2006
 
- 7,754
 
- 1
 
- 38
 
Dziuniu bardzo dobry krem, na niedzielę występował w roli przełożenia tortu węgierskiego dla gości, bardzo chwalili, wcześniej już miałam okazję robić go z siostrą, też spotkał się z entuzjazmem, teraz miałam okazję zmierzyć się z nim sama, emocje był duże, bo w razie schrzanienia nie było zapasowych jajek i czasu na nowy krem, na szczęście wszystko się udało, jedyna zmiana to zamiast cukru waniliowego i wódki dałam ekstrakt waniliowy, taki wash & go 
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
	
. Zmniejszyłam też ilość cukru i dałam czekoladę 90%. Dziękuję za przepis 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
.
	
		
			
		
		
	
			
			
				
		