oddzielić.serduszka zdecydowanie dłuzej sie robią.na serduszkach zrób krupnikdziekuje za odpowiedz
A cos bardziej szczegolowego jesli chodzi o krupnik : : :
P.S....a ta watrobke to dlugo sie smazy : : ...nie chce przedobrzyc
Nejka @ 20 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=847722Witajcie
Przeszukiwalam internet w celu znalezienia przepisu na watrobke drobiowa. Moj chlopak mowil, ze chce zrobic takowa w tym tygodniu, kupilam wiec 2 kg. Radosna zadzwonilam z ta wiescia, a on przypomnial mi, ze kilka tygodni temu kupil tej watrobki ... 3 kg, z czego 2,5 sa zamrozone. Hmm, fajnie. Mamy wiec 4,5 kg watrobki. Poszukiwalam przepisu, ktorego jeszcze nie znam. Wiem juz, ze usmaze watrobke wedlug autorki tego watku. Jesli mozecie mnie poratowac jeszcze jakims innym przepisem, bede dozgonnie wdziecznaWstawiłam jeszcze jeden przepis na wątróbkę https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=28124
ale przy tak przemysłowych ilościach, jakie Wy macie, może przyda się jeszcze doskonałe smarowidło do chleba z wątróbek drobiowych. Robiłam je kilka razy, jest to w formie lekkiego pasztetu i smakuje wybornie. Jeśli sobie życzysz, mogę wpisać przepis w pastach i pasztetach. Zresztą, wpiszę i tak, bo może ktoś jednak z tego skorzysta. Powodzenia w przerabianiu wątróbki.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia