oddzielić.serduszka zdecydowanie dłuzej sie robią.na serduszkach zrób krupnik
dziekuje za odpowiedz![]()
A cos bardziej szczegolowego jesli chodzi o krupnik : : :![]()
P.S....a ta watrobke to dlugo sie smazy : : ...nie chce przedobrzyc![]()
![]()
![]()
Nejka @ 20 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=847722Witajcie
Przeszukiwalam internet w celu znalezienia przepisu na watrobke drobiowa. Moj chlopak mowil, ze chce zrobic takowa w tym tygodniu, kupilam wiec 2 kg. Radosna zadzwonilam z ta wiescia, a on przypomnial mi, ze kilka tygodni temu kupil tej watrobki ... 3 kg, z czego 2,5 sa zamrozone. Hmm, fajnie. Mamy wiec 4,5 kg watrobki. Poszukiwalam przepisu, ktorego jeszcze nie znam. Wiem juz, ze usmaze watrobke wedlug autorki tego watku. Jesli mozecie mnie poratowac jeszcze jakims innym przepisem, bede dozgonnie wdzieczna
Wstawiłam jeszcze jeden przepis na wątróbkę https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=28124
ale przy tak przemysłowych ilościach, jakie Wy macie, może przyda się jeszcze doskonałe smarowidło do chleba z wątróbek drobiowych. Robiłam je kilka razy, jest to w formie lekkiego pasztetu i smakuje wybornie. Jeśli sobie życzysz, mogę wpisać przepis w pastach i pasztetach. Zresztą, wpiszę i tak, bo może ktoś jednak z tego skorzysta. Powodzenia w przerabianiu wątróbki.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.