chantel @ 15 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1128591czekolada mleczna i gorzka- pół na pół ( dla mnie to bardzo dobra zmiana, bo nie jestem fajką deserowej, a sernik przez to wcale nie był za słodki).Chyba raczej nie jesteś fanką gorzkiej czekolady?
Sernik wygląda apetycznie, tylko zastanawia mnie, dlaczego jest tak bardzo zrumieniony - piekłaś w termoobiegu?
Pieczony z tłustego, śmietankowego sera, w parze z mokrych opasek nie powinien się w ogóle zarumienić....
Joanna @ 15 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1128593Chyba raczej nie jesteś fanką gorzkiej czekolady?
Sernik wygląda apetycznie, tylko zastanawia mnie, dlaczego jest tak bardzo zrumieniony - piekłaś w termoobiegu?
Pieczony z tłustego, śmietankowego sera, w parze z mokrych opasek nie powinien się w ogóle zarumienić....taak, ani fanką gorzkiej, ani deserowej nie jestemnastępnym razem może nawet całą czekoladę bym dała mleczną
i przyznaję - dałam mu trochę termoobiegu, a ser niestety był mniej tłusty niż powinienzakup wiaderka zleciłam mamie która, mimo że powtarzałam przed wyjściem ilu procentowy i jakiej marki ma być ser, w pośpiechu wpakowała do koszyka chyba pierwsze wiaderko z serem które zobaczyłaAle cóż i tak było pysznie
Kiiri @ 5 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1207794Joanno, pyszne polaczenie, bardzo nam smakuje!Cieszę się. W takim razie ten sernik też powinien Wam przypaść do gustu:
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=34648
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia