izunia2007
Member
- Cze 4, 2008
- 1,294
- 0
- 0
Ewusiek @ 6 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=819414ja takiej nie widziałam u nas, ale nasza 650 to jest właśnie chlebowa . Może następnym razem dodam ciut więcej mąki...
No chyba w Polsce jej nie kupisz bo to amerykanska makaale polskie chlebowe sa bardzo dobre!![]()
przemo. @ 14 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1002738ale piękne fotki![]()
a powiedzcie jak pieczecie, termoobieg czy coś innego ? Ja jestem zielony w pieczeniu pieczywa, ale chyba się skuszę
piekłam bez termoobiegu, ale w moim piekarniku trudno było mi utrzymać te 250 stopni, bo dodatkowo grzałka dolna ma niższą moc niż ta góra. Następnym razem będę piekła w termoobiegu ustawionym na 225 stopni, zmniejszając następnie na 175-180 stopni.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.