żałuję jak diabli, ze nie zauwazylam tego przydasia jak zamawialam koszyczkiA ja przepraszam bardzo, że zaśmiecę wątek![]()
ale czy ktos mógłby mi powiedzieć ile kosztuje przesyłka w mieszankach.pl? Bo też chcę zamówić koszyczek i przydasia, ale ślepa jestem, bo autentycznie nie mogę się doczytać na stronce o kosztach przesyłki.
Niech mnie kto oświeci, proszę...
A czy mozna je zrobic na zakwasie? Jesli tak, to ile go nalezaloby dac?
A ja niesmialo ponawiam pytanko.![]()
żałuję jak diabli, ze nie zauwazylam tego przydasia jak zamawialam koszyczkiA ja przepraszam bardzo, że zaśmiecę wątek![]()
ale czy ktos mógłby mi powiedzieć ile kosztuje przesyłka w mieszankach.pl? Bo też chcę zamówić koszyczek i przydasia, ale ślepa jestem, bo autentycznie nie mogę się doczytać na stronce o kosztach przesyłki.
Niech mnie kto oświeci, proszę...10.Ceny przesyłek zależne są od cennika Poczty Polskiej i dotyczą tylko paczek krajowych.![]()
10.Ceny przesyłek zależne są od cennika Poczty Polskiej i dotyczą tylko paczek krajowych.Dzięki.![]()
I wszystko jasne. A właściwie nic nie jasne, bo przecież nie wiem ile te koszyczki ważą.![]()
A czy mozna je zrobic na zakwasie? Jesli tak, to ile go nalezaloby dac?
A ja niesmialo ponawiam pytanko.
To ja ponowniez moim pytaniem. Bajaderko, skoro juz jestes, to prosze, powiedz, ile tego zakwasu nalezaloby wziac na porcje kajzerek? Bo bardzo sie rozsmakowalam w wypiekach bez drozdzy
.![]()
Wiesz co lidio, ze nie wiem![]()
Obawiam sie tez, ze nie wyjda ci juz kajzerki tylko inne buleczki - no bo kajzerki maja te specyficzna strukture i smak, a jak dodasz zakwas to juz wyjdzie cos innego...
Ale jak cie kusi to zaczelabym od mniejszych ilosci, moze kilka lyzek? I skorygowac plyn pozniej oczywiscie
Dzieki bajaderko! Na pewno kiedys sprobuje, ale najpierw musze upiec je w wersji oryginalnej, co, mam nadzieje, nastapi juz wkrotce.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.