Caritka @ 8 Jul 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1150441Mam nadzieje, ze temu, komu "wynosilas"bedzie smakowac![]()
![]()
Krysiu, bardzo sie ciesze i milo mi, ze to ciasto Ci tak smakuje, ze ciagle je pieczesz, nawet na wynos![]()
ciągle to może nie, ale staram się![]()
Bo to ciasto to taki pewniak. Zawsze wychodzi, zawsze bardzo dekoracyjne i zawsze pyszne. Jeszcze nie słyszałam aby ktoś jedząc je powiedział, że mu nie smakuje. Wręcz odwrotnie. Moja siostrzenica wzięła przepis ode mnie i też robi u niej zawsze za pewniaka. Ja jej pokazałam tylko raz jak wykładać ser a teraz to już wszystko sama robi
Caritka @ 1 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1174347Quarki nie sa ziarniste, one sa gladkie, wlasnie jak homogenizowane.![]()
Ser wez poprostu taki, z jakiego zawsze robisz. Bedzie dobrze
a powiedz mi koleżanko jakiej formy mam kupić ten quark albo daj link ze zdjęciem serka![]()
Buka @ 25 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1335423Ale równiutkie.Inżynierska robota.![]()
Ona to chyba ekierką mierzyła....![]()
neteczka @ 25 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1335451Dziękuję Wam pięknie![]()
Sabuto miałam 75 dkg twarogu półtłustego 3-krotnie mielonego.Dzięki![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.