Caritka @ 8 Jul 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1150441Mam nadzieje, ze temu, komu "wynosilas"bedzie smakowac
Krysiu, bardzo sie ciesze i milo mi, ze to ciasto Ci tak smakuje, ze ciagle je pieczesz, nawet na wynos
ciągle to może nie, ale staram się
Bo to ciasto to taki pewniak. Zawsze wychodzi, zawsze bardzo dekoracyjne i zawsze pyszne. Jeszcze nie słyszałam aby ktoś jedząc je powiedział, że mu nie smakuje. Wręcz odwrotnie. Moja siostrzenica wzięła przepis ode mnie i też robi u niej zawsze za pewniaka. Ja jej pokazałam tylko raz jak wykładać ser a teraz to już wszystko sama robi
Caritka @ 1 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1174347Quarki nie sa ziarniste, one sa gladkie, wlasnie jak homogenizowane.
Ser wez poprostu taki, z jakiego zawsze robisz. Bedzie dobrzea powiedz mi koleżanko jakiej formy mam kupić ten quark albo daj link ze zdjęciem serka
Buka @ 25 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1335423Ale równiutkie.Inżynierska robota.Ona to chyba ekierką mierzyła....
neteczka @ 25 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1335451Dziękuję Wam pięknie
Sabuto miałam 75 dkg twarogu półtłustego 3-krotnie mielonego.Dzięki
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.