Joanna @ 8 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=701425Cieszę się bardzo, że Wam konfitura posmakowała.
Beo, to nie mój przepis, ale wierzę gorąco, że jego autor nie widzi przeciwskazań...ale to dzieki Tobie go tu mamy
jeszcze raz dziekuje!
Olga Smile @ 25 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=708223A ja zrobiłam Hiram i Chutnej ze strony Moja Kuchnia Beaty
Bardzo, bardzo polecam zwłaszcza Chutney bo jest REWELACYJNY!!!! a nawet więcej!
milo mi Olu! bardzo ciesze sie, ze smakuje
a ja - przy okazji - jeszcze raz dziekuje Joannie za ten przepis na hiram, bo absolutnie wszedzie robi furrore!
rybkaro @ 1 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=711238Ja także sie skusiłam i nie żałuje.Ten zapach i smak , troszkę się obawiałam połączenia imbiru i rabarbaru ale wyszło super . Dałam na jeden kg. rabarbaru nie całą łyżeczkę imbiru w proszku i mniej cukru . Oto efekt
Pokaż załącznik 27014Ja juz zawsze bedę robiła tem dżem - jest bossski. Dziękuję za przeps))
olcieek @ 13 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=716424ja to chyba dałam jedną pełną i wydawał mi się mega ostryto sobie wyobraźcie mój hiram - z 3 kopiastych łyżek swieżego imbiru.
Mąz powiedzial "więcej tego czegoś nie rób..."
Uznałam, że będzie mozna wykorzystać do herbaty rozgrzewającej na zime, ale jako konfiturkę do pieczywa to na pewno nie
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia