- Cze 7, 2007
- 16,273
- 2,355
- 113
nie spóźniłam się ?
Moje ostatnie polewy śmietanowe czy jogurtowe na sernikach, robię tak jak w tym edytowanym poście.
Po odpowiednim czasie pieczenia sernika, wyjmuję go z piekarnika (wyłączonego), szybko nakładam śmietanę/jogurt i znów do tego wyłączonego piekarnika na te 15-20 minut. Śmietana i tak super się zetnie, więc nie ma potrzeby aby piekarnik był włączony jeszcze przez tyle minut
Moje ostatnie polewy śmietanowe czy jogurtowe na sernikach, robię tak jak w tym edytowanym poście.
Po odpowiednim czasie pieczenia sernika, wyjmuję go z piekarnika (wyłączonego), szybko nakładam śmietanę/jogurt i znów do tego wyłączonego piekarnika na te 15-20 minut. Śmietana i tak super się zetnie, więc nie ma potrzeby aby piekarnik był włączony jeszcze przez tyle minut