Sierotka3m
Member
- Mar 23, 2010
- 598
- 0
- 0
Roman @ 3 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=984578tak mozna zrobic wycinanke do malych kwiatuszkow lub jesli sie urzuje wieksze rurki to mozna miec kilka rozmiarow.
pomysl nie jest moj ale wyprubowany i niemal ze za darmo.No i po co kupować wykrawaczki![]()
![]()
sohers @ 3 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=984675No i po co kupować wykrawaczki![]()
sohers
oh, przepraszam ze Cie urazilam jeszcze do tej pory
nikt mnie nie nazwal dump; mrgreen,
zawsze ztaralam sie pomoc innym , bo w taki sposob ja sie
uczylam i ciagle sie ucze. Jesli chodzi o pisanie po polsku
to wiekszosc mojego zycia spedzilam w USA i dlatego mam
trudnosci z pisaniem.
Pozdrawiam.
Roman @ 4 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=984786sohers
oh, przepraszam ze Cie urazilam jeszcze do tej pory
nikt mnie nie nazwal dump; mrgreen,
zawsze ztaralam sie pomoc innym , bo w taki sposob ja sie
uczylam i ciagle sie ucze. Jesli chodzi o pisanie po polsku
to wiekszosc mojego zycia spedzilam w USA i dlatego mam
trudnosci z pisaniem.
Pozdrawiam.Ooojej![]()
Nie nie to chyba ja coś pokićkałem![]()
Nie obraziłaś mnie w żaden sposób ani ja nie chciałem obrazić Ciebie![]()
No więc przepraszam bardzo bardzo jak mimo to obraziłem![]()
![]()
pozdrawiam serdecznie![]()
sohers @ 4 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=984790Ooojej![]()
Nie nie to chyba ja coś pokićkałem![]()
Nie obraziłaś mnie w żaden sposób ani ja nie chciałem obrazić Ciebie![]()
No więc przepraszam bardzo bardzo jak mimo to obraziłem![]()
![]()
pozdrawiam serdecznie
Dziekuje
Roman @ 4 Jun 2010 napisał:
sohers @ 6 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=985167Milutkie cinki powiedzcie co dajecie do masy cukrowej żeby miały jakiś ciekawy smaczek???
Dziękuję za odpowiedzi
Do masy cukrowej dodajemy aromat migdałowy(ja taki preferuje),cytrynowy lub pomarańczowy![]()
sabinal @ 5 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=984977Spes, może ci odpowiem za All. W książce Rachel Brown jest napisane, że na 1 białko bierzemy 25 dkg. cukru. Białko trzeba ubijać dodając po 1 łyżeczce cukier. Ubija się aż do uzyskania właściwej konsystencji. Autorka pisze też,że taki lukier można przechowywać w lodówce do tygodnia w szczelnym pojemniku. Aby uzyskać najlepsze rezultaty radzi codziennie zamieszać.Sabinal...![]()
Mam coś dla takich "nieobytych " jako i jaw tym temacie....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=IlqZPqedhNc
http://www.youtube.com/watch?v=jFtLQ-qY2HQ
http://www.youtube.com/watch?v=uZHVImr6vqk
Czy "starszyzna" to zaakceptuje? O to chodzi?
sohers @ 6 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=985167Milutkie cinki powiedzcie co dajecie do masy cukrowej żeby miały jakiś ciekawy smaczek???
Dziękuję za odpowiedzi
A ja dodaje napoje w proszku, i dzieki temu mam jeszcze kolor![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.