Paulinka @ 21 May 2007 napisał:
sha @ 21 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=508892A lodówki, takiej samochodowej,nie bierzecie?
A może po prostu połóż caisto koło tej takiej dmuchawy co zimnym powietrzem dmuchaw nogi![]()
![]()
A gdzie ja będę siedziała
Przeciez samej by mi sie jechać nie bedzie chciało, aż tyle w świat![]()
![]()
Może wsadzę pojemnik do torby termicznej (Tobatko), bo lodówke mam małą i nie da rady, zwłaszcza, że będzie zapchana i tak![]()
![]()
miszka52 @ 21 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=508910POLECAM Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄTo juz postanowione, piekeI dziekuję![]()
Paulinka @ 21 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=508911Ale przecież to ciasto nie musi przebywać w zimnie, jestem pewna że nawet przez 8 godzin nic mu sie nie stanie, no chyba że ktos na nim usiądzie
Ilona @ 21 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=508983Albo zje
Nie, siadać nikt nie będzie, a zjeść, to moze kawałek na postoju w lesieZreszta ja w podrózy zamykam żoładek na 4 spusty i tylko wodę przyjmuję
Za to mój P., ma wilczy apetyt.![]()
Dziewczyny, serdecznie dziekuje za odzew![]()
![]()
Tobatka @ 21 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=509081Akulka - a dokąd Ty sie wybierasz, że aż 8 godzin pojedziesz??Nie mijasz czasem Poznania po drodze? Na kawkę byś wleciała![]()
Niestety, jade w przeciwna stronę, w dół mapyAle serdecznie dziekuje za propozycje, doceniam![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.