janie @ 15 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=378628Mój siedzi w piekarniku. Malin było mało, dodałam kilka jezyn i mrozonych wisni. Widzę, że troszke podrósł. Dołacze fortke.dolacz fotke koniecznie.![]()
dziunia @ 7 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=374864tak BTW sława sernikobrownies rośnie na świat cały: http://www.acatinthekitchen.com/?p=152
To przeciesz moj blog![]()
Sernikobrownies to pychota! Nawet moj maz ktory nie za bardzo lubi sernika bardzo ich lubi. Sukces! Moja Mama ich uwielbia i juz pare razy piekla.
no faktycznie to Tyfajnie że z nami jesteś![]()
![]()
CYTATA wczoraj ten przepis podawali w gastrofazie w antyradiu.
Nie podobało mi się tylko, że powiedzieli, ze mają przepis od Nigelli a nie przyznali, że z polskiego forum (bo procedura była podana liskowa, godzina pieczenia, studzenie w piekarniku)no to brzydko bardzo,pewnie czytają Cina albo GP i sobie myślą że nikt nie zauważy że ukradli przepis![]()
Malgosimi @ 22 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=381922A wczoraj ten przepis podawali w gastrofazie w antyradiu.
powiedzieli, ze mają przepis od Nigelli )Wydaje mi się, że powinni również wspomnieć o tym, że choć przepis faktycznie znajduje się na stronie Nigelli, to jednak nie jest jej autorstwa, lecz Grey Bird z Melbourne :
http://www.nigella.com/recipes/recipe.asp?article=1378
Dziś znów piekłam to wspaniałe ciasto, lecz dla odmiany nie z malinami, ale z mrożonymi wiśniami.
Pychota!![]()
dziunia @ 22 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=382118no faktycznie to Tyfajnie że z nami jesteś![]()
![]()
no to brzydko bardzo,pewnie czytają Cina albo GP i sobie myślą że nikt nie zauważy że ukradli przepis
Bo oni nie wiedzą, że my mamy szpiegów wszędzie![]()
Ale nieładnie, nieładnie. Bo to nawet nie Nigelli przepis. Niech im tam.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.