Caritka @ 1 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=404808jejjaki ladny![]()
![]()
Brawo, Tobatko
Twoja zasługa, bo przez Ciebie zrobiłam w końcu zakwas i zaczęłam piec chlebki zakwasowe (wcześniej już takie przedsmak w emigrancie miałam)![]()
Tobatka @ 1 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=404833Twoja zasługa, bo przez Ciebie zrobiłam w końcu zakwas i zaczęłam piec chlebki zakwasowe (wcześniej już takie przedsmak w emigrancie miałam)
Wiem, ze to nie odpowiedni watek, na to co powiem, ale napisze krotko i zmykam![]()
Tobatko- nawet nie wiesz, jak bardzo sie ciesze, ze chleby Ci wychodza, tym bardziej, ze to ja bylam prowokatoremi przeze mnie nastawilas pierwszy zakwas, itd.![]()
![]()
Mialabym wielkie wyrzuty sumienia, jakby cos nie wyszlo z Twoim zakwasem lub z chlebami...
Ale.... to, ze pieczesz ladne i udane chleby, to nie moja zasluga...- To zasluga Twoich umiejetnosci i tego, ze sama zdecydowalas sie na chleby na zakwasie![]()
![]()
Caritka @ 1 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=404854Ale to juz na PW, zeby nie zasmiecac watku![]()
![]()
Co do naciec, to mi tez nie wychodza- ale caly czas pracuje nad opanowaniem techniki![]()
![]()
Kiedys mi sie uda![]()
Posmaruj lekko oliwą/olejem nóż z piłką i zrób nim dość głębokie nacięcia. Powinno się udać.
Sinistra @ 2 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=405064Posmaruj lekko oliwą/olejem nóż z piłką i zrób nim dość głębokie nacięcia. Powinno się udać.Oooo- super![]()
Dziekuje SinPrzy najblizszej okazji sprobuje![]()
![]()
Dokładnie takMusiałam go postawić 'do światła', jako że flesza nie używam![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.