olcieek @ 30 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=796978ale ciemny Ci wyszedł !
Mój w kolorze hiramu Joanny, taki różowy brudny
tu bylo zle swiatlo, w rzeczywistosci jest jasniejszy, koloru sliwkowego
moze to kwestia rabarbaru, nie wiem...
KAROTKA @ 8 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=853309No to już wiem, co zrobić z rabarbarem - póki sezon trwa...
Świetny pomysł! Uwielbiam ciasto z rabarbarem, a jak wiadomo sezon krótki... A tak zrobię sobie pyszną konfiturę, w sam raz do ciasta. Dzięki![]()
nikka @ 30 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=796875mojej rodzinie smakowało, mnie nie bardzo (za ostry, zbyt duzo imbiru) - proponuje poeksperymentowac z iloscia imbiru i na sam poczatek dac symbolicznie
P.S. Ja dawalam imbir swiezy.Naprawdę trudno uwierzyć jak przez lata zmieniają się smaki. Dzis ta konfitura wcale nie wydaje się za ostra, jest w sam raz , pyszna!
Moze to kwestia większej otwartości na nowe, inne smaki![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.