opaska @ 26 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=610550ktore czekolady (mysle o firmie) najlepsze z Waszego doswiadczenia??Kiedyś najlepszy był Wedel, ale teraz chyba lepsze są Wawel i Goplana.![]()
Joanna @ 26 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=610677Kiedyś najlepszy był Wedel, ale teraz chyba lepsze są Wawel i Goplana.
Podpisuję się Alpen Gold też ma niektóre niezłeOstatnio zachwycam sie gorzką z kawałkami pomarańczy <choć pewnie predzej to skórka jest
>![]()
![]()
trzkasienka @ 26 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=610697ja natomiast od czasow studenckich jestem za TerravitaDobra, tylko za słodka, zdecydowanie za słodka![]()
opaska @ 26 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=610795Dziekuje Wam jestescie wspaniale i niezastapione, wogole dzien w ktorym znalzlam to forum byl poczatkiem mojego kulinarnego swira) Tez uwazam ze wedel sie popsul, a ze innych gorzkich czekolad nie probowalam stad moje pytanie, zrobie zatem z czekolada Wawel tylko jeszcze nie wiem, czy zwykla gorzka, czy jakas wyzsza zawartoscia kako, 70%, 90% (jakies podpowiedzi??
) Jeszcze raz dziekuje![]()
Jak już to radziłabym 70%. Ostatnio kupiłam 90% i nie dałam rady jej zjeść. Do ciasta też bym nie użyła, no chyba że jesteś amatorką gorzkiej![]()
Maddy @ 2 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=669657Ja niestety nie podzielam opinii moich przedmówczyń. Muffiny w ogóle nie wyrosły i nie wyglądała zatem wcale jak muffiny a latające spodki. STRASZNIE kleiły się do blaszki (natłuszczona i dobra jakościowo) przy wyjmowaniu większość się rozpadła. JEstem strasznie zawiedziona tym przepisem.Hej Maddy, przepis jest ok. Wielokrotnie sprawdzony. Ciasto jest rzeczywiście delikatne, dlatego najlepiej piec je w papilotkach.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.